Yurim Medical
Η Yurim Medical εξειδικεύεται από το 2013 με έδρα τη Νότια Κορέα στην κατασκευή και διανομή νημάτων ανάπλασης και ανόρθωσης σε όλο τον κόσμο.

Με συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη στο χώρο προτείνει νέες τεχνολογίες και ακολουθεί τα παγκόσμια πρότυπα ζήτησης ώστε να καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Yurim Medical logo

YURIM ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα τελευταία 20 χρόνια, στον τομέα της αναζωογόνησης του προσώπου έχει παρατηρηθεί μια σταδιακή μετατόπιση από τις χειρουργικές θεραπείες στις πιο μη παρεμβατικές διαδικασίες. Η ανόρθωση με νήματα, που είναι και η πιο δημοφιλής θεραπεία για την καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος, αποτελεί μια εξαιρετική και αποτελεσματική κοσμητική τεχνική για την ανόρθωση και τη σύσφιξη των χαλαρών ιστών του δέρματος. Τα νήματα είναι κατασκευασμένα από ένα υλικό που ονομάζεται πολυδιοξανόνη (PDO).

Τα νήματα εισάγονται στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Μόλις εισαχθούν παράγουν 3 επιδράσεις στο δέρμα:

  • Άμεση ανόρθωση του δέρματος μέσω μηχανικών αποτελεσμάτων
  • Κυτταρική αναγέννηση, μέσω διέγερσης των ινοβλαστών και παραγωγής κολλαγόνου, και νεοαγγείωση για τη βελτίωση της υφής του δέρματος, των λεπτών γραμμών και της ελαστικότητας
  • Σύσφιξη του δέρματος, μέσω της συστολής του λιπώδους ιστού

Τα νήματα PDO μπορούν να ενισχύσουν αποτελεσματικά το περίγραμμα του προσώπου, να μειώσουν την στρογγυλότητα, να ανυψώσουν το δέρμα στα ζυγωματικά, το διπλοσάγονο, το λαιμό και επίσης να επιτύχουν μια εξαιρετική ανόρθωση των φρυδιών.

Περίπου 6 μήνες μετά τη διαδικασία, τα νήματα PDO θα εξαφανιστούν με απλή υδρόλυση (είναι απορροφήσιμα). Τότε είναι που παρατηρείται και το αποκορύφωμα του αποτελέσματος της ανόρθωσης, όταν έχει σχηματιστεί κολλαγόνο γύρω από τα νήματα.

Το πλήρες αποτέλεσμα ανόρθωσης, από την άλλη πλευρά, διαρκεί έως δύο χρόνια.

ΓΩΝΙΑ ΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
Βελτιστοποίηση της απόδοσης αγκύρωσης των αγκαθωτών νημάτων (Cog) στους ιστούς του δέρματος και των τενόντων. Τα νήματα Epline έχουν ιδανική απόδοση αγκύρωσης για face lifting.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΚΙΔΩΝ
Τα νήματα Epline έχουν διπλάσιο αριθμό ακίδων σε σχέση με τα υπόλοιπα νήματα ενώ παράλληλα επιτυγχάνουν καλύτερη ανόρθωση αφού περισσότερες ακίδες ενισχύουν την αγκίστρωση και πρόσφυση στο δέρμα με σκοπό το μηχανικό τράβηγμα.

Epline : 142 ακίδες κατά μήκος 10 cm νήματος Άλλο νήμα: 71 ακίδες κατά μήκος 10 cm νήματος

ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΗΜΑ
Τα νήματα Epline έχουν διάφορα μεγέθη για κάθε τύπο νήματος, από 19G έως 30G και από USP 1-0 έως USP 6-0. Όλα τα νήματα, ανεξαρτήτως μεγέθους, είναι πολύ ανθεκτικά και δυνατά και υπερέχουν σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο νήμα.

Τα νήματα Epline, είναι ο συνδυασμός ιατρικής βελόνας και νήματος. Τα συγκεκριμένα νήματα χάρη στην τεχνολογία με την οποία κατασκευάζονται επιτυγχάνουν το μέγιστο αποτέλεσμα ανόρθωσης, έχουν τη μέγιστη διάρκεια ζωής προϊόντος (2 έτη) αποδεικνύοντας ότι κατασκευάζονται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες αποστείρωσης και προδιαγραφές και τέλος είναι πιστοποιημένα με KFDA (GRADE 4) και CE.

ΥΨΟΣ ΑΚΙΔΑΣ

Η ψηλότερη ακίδα αποδεικνύεται και η πιο δυνατή.

Τα νήματα Epline έχουν ψηλές ακίδες που «αγκυρώνουν» καλύτερα στους ιστούς του δέρματος ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ανορθωτικό αποτέλεσμα Molding Cog.

Η νέα καινοτομία στα νήματα ανάρτησης: 360o 6D Cog Sharp-Pipe bidirectional
Για να διορθώσετε την εμφάνιση έντονης χαλάρωσης και πτώσης του δέρματος

  • Υψηλή ανορθωτική ικανότητα
  • Σύσφιξη του χαλαρού ιστού του δέρματος
  • Αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου

Η νέα καινοτομία στα νήματα ανάρτησης

Πρόσφατα, οι Κορεάτες κατασκευαστές δημιούργησαν τα Molding Cogs, μέσω μίας διαδικασίας συμπίεσης που συντηρεί την ακεραιότητα του νήματος. Η χύτευση σε καλούπι και η συμπίεση διαμορφώνουν το σχήμα αυτών των “εξογκωμάτων” σε σταθερές και ανθεκτικές “βελοειδείς” ακίδες που διατηρούν το σχήμα τους ακόμα και 90 ημέρες μετά την είσοδό τους στο δέρμα.

Τα Molding Cogs προσφέρουν περισσότερα πλεονεκτήματα όσον αφορά τη δύναμη, τη διάρκεια και την ανορθωτική ικανότητα.