Revyform H2

ΜΙΓΜΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ & ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΑ: 18 MG/ML

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ SODIUM HYALURONATE: 18 MG/ML
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ CA HYDROXYLAPATITE: 0.01%

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 2 ΠΡΟΓΕΜ. ΣΥΡΡΙΓΕΣ ΤΩΝ 2,5ML Η ΚΑΘΕΜΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ: MADEK

ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Περιοφθαλμική περιοχή
Λαιμός
Ντεκολτέ
Χέρια

Χάρη στην εξαιρετική ευελιξία χρήσης του, δεδομένης της μοναδικής του σύνθεσης και λαμβάνοντας υπόψη αυτή την σπάνια φόρμουλα, το Revyform H2® εγγυάται απίστευτα αποτελέσματα στις διάφορες πιθανές εφαρμογές. Μπορούμε να διακρίνουμε τις βασικές λειτουργίες / εφαρμογές σε 3 διαφορετικά πρωτόκολλα:

1. Υπερενυδάτωση H2

  • Πρωτόκολλο Eνυδάτωσης & επαναφοράς της πυκνότητας της επιδερμίδας
  • 3 θεραπείες, μία κάθε 21-25 ημέρες (για νεανικά δέρματα)
  • 3 θεραπείες, μία κάθε 10-15 ημέρες (για γηρασμένα δέρματα)
  • Προτεινόμενη συντήρηση: μία φορά το μήνα από τον τρίτο μήνα

2. Καλύτερη διατήρηση Δ&Α (Διάρκειας και Αναζωογόνησης)

  • Πρωτόκολλο συντήρησης για μεγαλύτερη διάρκεια και πιο ισχυρή
  • αναζωογόνηση 2-3 θεραπείες το χρόνο

3. Βελτιώσεις αποτελεσμάτων

  • Πρωτόκολλα για βελτιώσεις αποτελεσμάτων ή για πρόληψη της φυσικής γήρανσης του δέρματος
  • Να πραγματοποιείται σύμφωνα με την καθορισμένη θεραπεία και/ ή τον τύπο δέρματος 

ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΙ «ΚΟΙΛΑΔΑ ΔΑΚΡΥΩΝ»

Είναι γνωστό ότι τα εμφυτεύματα κάτω από τα βλέφαρα είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Η χρήση του Revyform H2 σε μικρή ποσότητα (πάντα κάτω από 0,02ml) με την τοποθέτηση κάνουλας, μπορεί να αποδειχθεί μια αποτελεσματική λύση για τους μαύρους κύκλους.

Είναι σημαντικό συνεπώς να μην υπερβείτε την ποσότητα του ενέσιμου προϊόντος, προκειμένου να αποφύγετε την εμφάνιση οιδήματος, το οποίο παρόλο που είναι αναστρέψιμο και σίγουρα προσωρινό, ενδέχεται να παραμείνει για αρκετές ημέρες και να είναι πολύ ενοχλητικό για τον ασθενή.

Για να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα, το Revyform H2 έχει σχεδιαστεί με μια εξαιρετικά “φυσική” προσέγγιση χρησιμοποιώντας ειδικό υαλουρονικό οξύ που λαμβάνεται από ένα μη παθογόνο βακτηριακό στέλεχος, εντελώς απαλλαγμένο από πρωτεϊνικά υπολείμματα.

Έτσι έχουμε την παραγωγή ενός προϊόντος του οποίου η ασφάλεια είναι ανώτερη από τα πρότυπα.

Αυτό είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν – Η εφαρμογή του επιτρέπεται μόνο από εξειδικευμένους ιατρούς. Κάθε συσκευασία περιέχει 2 προγεμισμένες σύριγγες των 2,5 ml η καθεμία.

Σύνθεση: Sodium hyaluronate 18 mg/ml, CaHa hydroxylapatite 0.01%, Glycine and L-Proline

ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Η μοναδικότητα της ιξωδοελαστικής υδρογέλης του Revyform H2 είναι η απόλυτα φυσική του προέλευση, καθώς το υαλουρονικό οξύ που υπάρχει στη σύνθεσή του προέρχεται από ένα συγκεκριμένο μη παθογόνο προβιοτικό βακτήριο το οποίο χρησιμοποιείται σε ζυμώσεις τροφίμων και είναι φυτικής προέλευσης.

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Περιέχει 18 mg/ml υαλουρονικό οξύ, μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις ανάμεσα και σε άλλα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, η οποία είναι ιδανική για την ενυδάτωση και την τονικότητα των ιστών.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΒΙΟΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Επιπλέον περιέχει τα αμινοξέα προλίνη και γλυκίνη, τα οποία σε συνδυασμό με το 0,01% του υδροξυαπατίτη ασβεστίου, προκαλούν ισχυρή βιοδιέγερση των ινοβλαστών για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και μειώνουν το ρυθμό αποδόμησης του υαλουρονικού οξέος.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Υπάρχουν πολλαπλές περιοχές στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί αυτό το προηγμένο ιατροτεχνολογικό προϊόν. To Revyform H2, έχει ένα μεσαίο μοριακό βάρος, ικανό να προκαλέσει τόσο βαθιά διέγερση όσο και επιφανειακή ενυδάτωση του δέρματος.
Υπάρχουν πολλές τεχνικές με τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί: η τεχνική των διαδοχικών παρακεντήσεων (picotage), η τεχνική πλέγματος καθώς και η γραμμική τεχνική με παλινδρομική κίνηση σε περίπτωση βαθιών ρυτίδων (όπως οι ρινοτταρειακές).

To Revyform H2 ενδείκνυται για την βιοαναζωογόνηση προσώπου και σώματος αλλά και για πιο ευαίσθητες περιοχές όπως τα χέρια, ο λαιμός, το περίγραμμα των ματιών συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας για τους μαύρους κύκλους (σε αυτή την περίπτωση συστήνουμε τη χρήση περιφερικού φλεβικού καθετήρα). Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην προκαλέσετε υπερδιόρθωση ή να εγχύσετε περισσότερο υλικό από όσο χρειάζεται σε μία μόνο περιοχή παρόλο που το προϊόν είναι φυσικό και απόλυτα απορροφήσιμο. Μία υπερβάλλουσα ποσότητα θα μπορούσε να προκαλέσει ασυνήθιστο και ενοχλητικό οίδημα το οποίο μπορεί να διαρκέσει κάποιες ημέρες.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ