Πρόκειται για την τελευταία λέξη στις τεχνικές αναζωογόνησης και ανάπλασης του προσώπου, η οποία κάνει lifting στους χαλαρωμένους ιστούς χωρίς χειρουργείο!

Η πρωτοποριακή μέθοδος στηρίζεται στην εφαρμογή ενέσιμων νημάτων τα οποία ονομάζονται PDO. Τα νήματα αυτά κατασκευάζονται από το ίδιο υλικό που κατασκευάζονται και τα απορροφήσιμα ράμματα τα οποία χρησιμοποιούνται στη χειρουργική και διασπώνται πλήρως από τον οργανισμό σε 4 έως 6 μήνες.

Από τη στιγμή της εμφύτευσής τους, τα νήματα PDO σχηματίζουν ένα πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου αλλά και του σώματος με αποτέλεσμα το ρολόι του χρόνου να γυρίζει αρκετά χρόνια νωρίτερα και το δέρμα να δείχνει υπέροχα στιλπνό και σφριγηλό. Και όλο αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα δεν χρειάζεται περισσότερο από 15 έως 30 λεπτά για να επιτευχθεί!

Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, στο λαιμό, στην κοιλιά, στους γλουτούς, στο εσωτερικό των μηρών και στα μπράτσα, μετά την ηλικία των 35 ετών, με ασφάλεια, χωρίς πόνο και χωρίς να απαιτείται νοσηλεία ή χρόνος αποχής από τις καθημερινές δραστηριότητες. Η διάρκεια του αποτελέσματος διαρκεί περίπου 18 μήνες, ενώ η μέθοδος με νήματα PDO συνδυάζεται άριστα και με άλλες θεραπείες προσώπου.

 

ΚΩΔ : Miracu
Μάρκα : TAUMED